Обезбедете трајност на конструкцијата.

 
 
 
 
 
 

За нас

 
Армирачкиот погон на Стил Контрол е лоциран во Скопје, населба Ѓорче Петров на улица Шар Планина бр. 12
Почетокот со работа датира од 2019та година.
Се простира на околу 17,000 м2 од кои производната хала завзема простор од 1650 м2 .
Погонот е располага со опрема за современо функционирање на модерен армирачки погон при што:
3 кранови, од кои еден Халски кран ;
Два крана за производство и утовар –истовар;
Две роботизирани машини за изработка на узенгии од котури до пречник RФ16;
Две линии за кроење на арматура со транспортери на материјалот до машините за виткање;
Автоматска машина со две потезни глави за виткање арматура до пречник RФ32 (систем фабрика);
12 полуавтоматски машини за виткање арматура;
Целосно автоматски апарат за челно заварување на арматурни профили до RФ40;
Два вишушкари;
Апарати за заварување (Електролачно и MIG/MAG);
Изработка на шипови, кошеви, ременати и други заварени елементи потребни во градежништво;
Нарачаната количина се мери со сертифицирана кранска вага, и за истата се издава кантарна белешка.
Моменталниот производствен капацитет на погонот во една смена изнесува од 600 до 800 тони.


 
 
 
 
 
 
 

Дел од нашите производи

 
 
 
 

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 
Полињата обележани со ѕвездичка (*) се задолжителни.
*
 
*
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Работно време:
 
Понеделник-Петок 09:00 - 17:00
Сабота-Недела Затворено